Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας Σφαγεία Αλμωπίας Α.Ε. με τον εμπορικό τίτλο Αγρόκτημα Φούστανης

Ο ιστότοπος μας βρίσκεται εδώ για να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και τα προϊόντα μας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτησή σας. Ευχόμαστε καλή πλοήγηση στις ιστοσελίδες μας.

Λιγα λογια για εμάς

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1997 στη Φούστανη Αλμωπίας του νομού Πέλλας (περιοχή Natura 2000) στους πρόποδες του βουνού Τζένα, με την επωνυμία “Σφαγεία Αλμωπίας Α.Ε.” και τον εμπορικό τίτλο “Αγρόκτημα Φούστανης”, με αντικείμενο αρχικά την σφαγή ζώντων ζώων. Στη συνέχεια δραστηριοποιηθήκαμε στον χώρο της τυποποίησης κρέατος και παραγωγής αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων, επενδύοντας μεγάλα ποσά στη δημιουργία σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων και την αγορά τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικού εξοπλισμού. Από την ίδρυση μας πορευτήκαμε πάντα με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας, έτσι ώστε σήμερα να είμαστε μια πλήρης καθετοποιημένη μονάδα, πληρώντας το 100% της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Γιατί στη Φούστανη Αλμωπίας;

Η περιοχή της Φούστανης Αλμωπίας του νομού Πέλλας αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και πλουσιότερους κτηνοτροφικούς τόπους της Ελλάδας. Με περισσότερες από 1.200 κτηνοτροφικές μονάδες και 200.000 ζώα στην ευρύτερη περιοχή, η Αλμωπία φημίζεται για την ανώτερη γεύση και ποιότητα του κρέατος που παράγει. Επιλέγοντας τη Φούστανη Αλμωπίας ως έδρα της επιχείρησης μας από το 1997 έως και σήμερα, στηρίζουμε έμπρακτα τον Έλληνα κτηνοτρόφο και το ποιοτικό κρέας της Αλμωπίας ως κύριο μοχλό ανάπτυξης της περιφερειακής οικονομίας.

Φιλοσοφία και σταθερός προσανατολισμός της εταιρείας μας, αποτελεί η παραγωγή και διάθεση στον καταναλωτή υψηλής ποιότητας και υγιεινής κρέατος και προϊόντων με βάση το κρέας. Με τις σύγχρονες παραγωγικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, το έμπειρο προσωπικό και κυρίως με την άριστη φήμη ποιότητας η εταιρεία μας συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να εκσυγχρονίζεται.