Προϊόντα

Η εταιρεία μας την τελευταία δεκαετία έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο της τυποποίησης κρέατος και παραγωγής αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων. Τα προϊόντα μας διατίθενται με την εμπορική ονομασία “Αγρόκτημα Φούστανης“ και παρασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας με αγνά και φρέσκα ελληνικά κρέατα, από ζώα που προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Φούστανης Αλμωπίας του νόμου Πέλλας.

Ευρισκόμενοι στην περιοχή της Φούστανης Αλμωπίας (περιοχή Natura 2000) στους πρόποδες του βουνού Τζένα, στην καρδιά ενός από τους μεγαλύτερους και πλουσιότερους κτηνοτροφικούς τόπους της Ελλάδας, με περισσότερες από 1.200 κτηνοτροφικές μονάδες και 200.000 ζώα στην ευρύτερη περιοχή, επιλέγουμε για τα προϊόντα μας μόνο τα καλύτερα ελληνικά κρέατα από παραγωγούς που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε. Επίσης, διαθέτοντας επιπροσθέτως του εργαστηρίου αλλαντοποιίας μας και τις δικές μας σφαγειοτεχνικές εγκαταστάσεις, είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε την τήρηση των αυστηρότερων διεθνών προτύπων ασφαλείας τροφίμων καθόλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας.

Σε όλα τα προϊόντα που φέρουν τη σφραγίδα του Αγροκτήματος Φούστανης θα βρείτε πάντα την καλύτερη γεύση στην καλύτερη ποιότητα, με την εγγύηση της εταιρείας μας.

Τα προϊόντα μας

Χωριάτικο Λουκάνικο με ΠράσοΧωριάτικο Λουκάνικο με Ημίσκληρο Τυρί

Διαλεκτό Λουκάνικο ΦούστανηςΠικάντικο Λουκάνικο Φούστανης

Λουκάνικο Μόσχου Φούστανης | Λουκάνικο Κοτόπουλο Φούστανης

Καβουρμάς Φούστανης | Βόειο Μπιφτέκι Φούστανης

Σουβλάκι Χοιρινό – Κοτόπουλο – Πρόβειο | Γύρος Χοιρινός – Κοτόπουλο

Τυποποιημένο Κρέας Μόσχου – Χοίρου – Αμνοεριφίου Φούστανης

Ζητήστε τα με το όνομα τους… Προϊόντα Φούστανης!

shopcarticon Αγοράστε τα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω του DirectMarket.gr