Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία μας από την ίδρυση της έως και σήμερα έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα της, την διάθεση υψηλής ποιότητας και ασφάλειας προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό. Για την επίτευξη αυτού του στόχου συνεργαζόμαστε με έναν εκ των εγκυρότερων φορέων πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισης ποιότητας παγκοσμίως, την Lloyd’s Register Quality Assurance. Προϊόν αυτής της συνεργασίας αποτελεί η πλήρης υιοθέτηση και εφαρμογή του διεθνούς προτύπου ασφαλείας τροφίμων ISO 22000.

Γιατί ISO 22000;

Η ασφάλεια των τροφίμων αποτελεί κρίσιμο ζήτημα παγκοσμίως. Ο Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης ISO, ανέπτυξε το πρότυπο ISO 22000 για την πιστοποίηση συστημάτων διαχείρησης ασφάλειας τροφίμων, με σκοπό την πλήρη εφαρμογή του HACCP καθ’ όλη την διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Η ομάδα που ανέπτυξε το πρότυπο ISO 22000 έχει εκπροσώπους από 14 χώρες, από όλες τις ηπείρους καθώς και από οργανισμούς όπως Codex Alimentarius (WHO & FAO), the Global Food Safety Initiative (GFSI) και Confederation of Food and Drink Industries of EEC (CIAA).

Εφαρμόζοντας το πρότυπο ασφαλείας τροφίμων ISO 22000 σε όλα τα στάδια παραγωγής, τυποποίησης, αποθήκευσης και διακίνησης των προϊόντων μας, μπορούμε να εγγυηθούμε στο καταναλωτικό κοινό, ότι όλα τα προϊόντα του Αγροκτήματος Φούστανης πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας τροφίμων διεθνώς και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό.

Οι δραστηριότητες της εταιρείας μας περιλαμβάνουν:

  • Τη σφαγή μόσχων, χοίρων και αμνοεριφίων στις σύγχρονες σφαγειοτεχνικές μας εγκαταστάσεις, με κωδικό έγκρισης S40.
  • Tην κοπή και τυποποίηση νωπού κρέατος μόσχου, χοίρου και αμνοεριφίου στην πρότυπη μονάδα τυποποίησης μας, με κωδικό έγκρισης Α183.
  • Την παραγωγή αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων στο πρότυπο εργαστήριο μας, με κωδικό έγκρισης IMP157 & ΡΕ401.
  • Την πλήρη διαχείριση των ζωικών υποπροιόντων της εταιρείας μας, έχοντας έτσι μηδενικό αποτύπωμα στο περιβάλλον και πληρώντας το 100% της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
  • Την παραγωγή ζωοτροφών υψηλής ποιότητας και περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη, για ζώα συντροφιάς και γουνοφόρα ζώα.
  • Φούστανη Αλμωπίας
  • Νομός Πέλλας
Copyright © | Foustanis.gr

Made by anise with love

foustanis Espa