Ριζότο με Καβουρμά Φούστανης και Λαχανικά
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο
Chef: Θοδωρής Κουρατζόγλου
Υλικά για 2 άτομα:
- 150 γρ. Καβουρμά Φούστανης
- 200 γρ. Αρμπόριο ρύζι
- Κρεμμυδάκι ξερό
- Κρεμμυδάκι φρέσκο
- Πράσινη πιπεριά
- Φρέσκο πράσσο
- Λευκό κρασί
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
- Σοτάρουμε στο τηγάνι την πιπεριά, το κρεμμυδάκι και το πράσσο.
- Κόβουμε τον καβουρμά μας σε κυβάκια και τον προσθέτουμε.
- Βράζουμε κατά το ήμισυ το ρύζι μας και το αφήνουμε στο νερό του.
- Αφού πάρει χρώμα ο καβουρμάς μας ενσωματώνουμε το ρύζι και σβήνουμε με λευκό κρασί.
- Αφήνουμε να σιγοβράσει το μίγμα μας για 5 λεπτά.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.