Ριζότο με Καβουρμά Φούστανης και Λαχανικά

Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά

Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο

Chef: Θοδωρής Κουρατζόγλου


Υλικά για 2 άτομα:

  • 150 γρ. Καβουρμά Φούστανης
  • 200 γρ. Αρμπόριο ρύζι
  • Κρεμμυδάκι ξερό
  • Κρεμμυδάκι φρέσκο
  • Πράσινη πιπεριά
  • Φρέσκο πράσσο
  • Λευκό κρασί
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Σοτάρουμε στο τηγάνι την πιπεριά, το κρεμμυδάκι και το πράσσο.
  2. Κόβουμε τον καβουρμά μας σε κυβάκια και τον προσθέτουμε.
  3. Βράζουμε κατά το ήμισυ το ρύζι μας και το αφήνουμε στο νερό του.
  4. Αφού πάρει χρώμα ο καβουρμάς μας ενσωματώνουμε το ρύζι και σβήνουμε με λευκό κρασί.
  5. Αφήνουμε να σιγοβράσει το μίγμα μας για 5 λεπτά.
  6. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.

Καβουρμάς, Λαχανικά, Ριζότο

  • Φούστανη Αλμωπίας
  • Νομός Πέλλας
Copyright © | Foustanis.gr

Made by anise with love

foustanis Espa