Σπετσοφάι με Πικάντικο Λουκάνικο Φούστανης
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο
Chef: Θοδωρής Κουρατζόγλου
Υλικά για 2 άτομα:
- Δύο Πικάντικα Λουκάνικα Φούστανης
- Κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- Πράσινη και κόκκινη πιπερία
- Ντομάτα κονκασέ
- Μπούκοβο γλυκό
- Λευκό κρασί
- Μουστάρδα
- Φέτα
- Ρίγανι και θυμάρι
Εκτέλεση:
- Κόβουμε τις πιπεριές σε χοντρά κομμάτια και τις σοτάρουμε μαζί με τα λουκάνικα.
- Σβήνουμε ελαφρώς με λευκό κρασί.
- Προσθέτουμε την ντομάτα κονκασέ, μουστάρδα και ανακατεύουμε.
- Μόλις πάρει χρώμα προσθέτουμε φέτα σε μικρά κυβάκια.
- Προσθέτουμε ρίγανι και θυμάρι και σερβίρουμε.