Σπετσοφάι με Πικάντικο Λουκάνικο Φούστανης

 Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά

Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο

Chef: Θοδωρής Κουρατζόγλου


Υλικά για 2 άτομα:

  • Δύο Πικάντικα Λουκάνικα Φούστανης
  • Κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • Πράσινη και κόκκινη πιπερία
  • Ντομάτα κονκασέ
  • Μπούκοβο γλυκό
  • Λευκό κρασί
  • Μουστάρδα
  • Φέτα
  • Ρίγανι και θυμάρι

Εκτέλεση:

  1. Κόβουμε τις πιπεριές σε χοντρά κομμάτια και τις σοτάρουμε μαζί με τα λουκάνικα.
  2. Σβήνουμε ελαφρώς με λευκό κρασί.
  3. Προσθέτουμε την ντομάτα κονκασέ, μουστάρδα και ανακατεύουμε.
  4. Μόλις πάρει χρώμα προσθέτουμε φέτα σε μικρά κυβάκια.
  5. Προσθέτουμε ρίγανι και θυμάρι και σερβίρουμε.

Κρασί, Λαχανικά, Λουκάνικο, Μουστάρδα, Πικάντικο

Αγρόκτημα Φούστανης
  • Φούστανη Αλμωπίας
  • Νομός Πέλλας
Follow Us
Copyright © | Foustanis.gr
Made by anise with love