Πράσινη Σαλάτα με Καβουρμά Φούστανης και Σπανάκι
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο
Chef: Θοδωρής Κουρατζόγλου
Υλικά για 2 άτομα:
- 150 γρ. Καβουρμά Αγρόκτημα Φούστανης
- Δύο ολόκληρα φύλλα από σγουρή σαλάτα
- Ένα φυλλαράκι κόκκινο λάχανο
- Τέσσερα φυλλαράκια σπανάκι
- 1/4 Αγγούρι κομμένο σε ζαράκι
- Τέσσερα ντοματίνια
- Δυο φυλλαράκια iceberg
- Κρεμμυδάκι φρέσκο
- Φασκόμηλο
- Ελαιόλαδο
- Μουστάρδα
- Βαλσάμικο ξίδι
Εκτέλεση:
- Πλένουμε και κόβουμε τα φύλλα μας.
- Πλένουμε και κόβουμε το αγγούρι και τα ντοματίνια μας.
- Καθαρίζουμε και κόβουμε το κρεμμύδι μας.
- Κόβουμε τον καβουρμά μας σε κυβάκια και τον προσθέτουμε.
- Φτιάχνουμε το dressing με ελαιόλαδο, μουστάρδα και βαλσάμικο.
- Προσθέτουμε το dressing και σερβίρουμε.