Πράσινη Σαλάτα με Καβουρμά Φούστανης και Σπανάκι

Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά

Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο

Chef: Θοδωρής Κουρατζόγλου


Υλικά για 2 άτομα:

  • 150 γρ. Καβουρμά Αγρόκτημα Φούστανης
  • Δύο ολόκληρα φύλλα από σγουρή σαλάτα
  • Ένα φυλλαράκι κόκκινο λάχανο
  • Τέσσερα φυλλαράκια σπανάκι
  • 1/4 Αγγούρι κομμένο σε ζαράκι
  • Τέσσερα ντοματίνια
  • Δυο φυλλαράκια iceberg
  • Κρεμμυδάκι φρέσκο
  • Φασκόμηλο
  • Ελαιόλαδο
  • Μουστάρδα
  • Βαλσάμικο ξίδι

Εκτέλεση:

  1. Πλένουμε και κόβουμε τα φύλλα μας.
  2. Πλένουμε και κόβουμε το αγγούρι και τα ντοματίνια μας.
  3. Καθαρίζουμε και κόβουμε το κρεμμύδι μας.
  4. Κόβουμε τον καβουρμά μας σε κυβάκια και τον προσθέτουμε.
  5. Φτιάχνουμε το dressing με ελαιόλαδο, μουστάρδα και βαλσάμικο.
  6. Προσθέτουμε το dressing και σερβίρουμε.

Καβουρμάς, Λαχανικά, Μουστάρδα

  • Φούστανη Αλμωπίας
  • Νομός Πέλλας
Copyright © | Foustanis.gr

Made by anise with love

foustanis Espa