Πλιγούρι με Χωριάτικο Λουκάνικο Φούστανης και Μανιτάρια
Χρόνος Προετοιμασίας: 25 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο
Chef: Θοδωρής Κουρατζόγλου
Υλικά για 2 άτομα:
- Δύο Χωριάτικα Λουκάνικα Φούστανης με πράσο (ή ημίσκληρο τυρί)
- 200 γρ. Πλιγούρι
- Κρεμμυδάκι ξερό
- Κρεμμυδάκι φρέσκο
- Πράσινη και κόκκινη πιπεριά
- Ντοματίνια
- Μανιτάρια
- Λευκό κρασί
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
- Μαλακώνουμε το πλιγούρι σε ζωμό λαχανικών και το αφήνουμε να φουσκώσει ελαφρώς.
- Σοτάρουμε στο τηγάνι τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τα μανιτάρια με λίγο βούτυρο.
- Κόβουμε τα λουκάνικα μας σε ροδέλες και τα προσθέτουμε στο τηγάνι.
- Προσθέτουμε το πλιγούρι και σβήνουμε με λευκό κρασί.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.