Πλιγούρι με Χωριάτικο Λουκάνικο Φούστανης και Μανιτάρια

Χρόνος Προετοιμασίας: 25 λεπτά

Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο

Chef: Θοδωρής Κουρατζόγλου


Υλικά για 2 άτομα:

  • Δύο Χωριάτικα Λουκάνικα Φούστανης με πράσο (ή ημίσκληρο τυρί)
  • 200 γρ. Πλιγούρι
  • Κρεμμυδάκι ξερό
  • Κρεμμυδάκι φρέσκο
  • Πράσινη και κόκκινη πιπεριά
  • Ντοματίνια
  • Μανιτάρια
  • Λευκό κρασί
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Μαλακώνουμε το πλιγούρι σε ζωμό λαχανικών και το αφήνουμε να φουσκώσει ελαφρώς.
  2. Σοτάρουμε στο τηγάνι τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τα μανιτάρια με λίγο βούτυρο.
  3. Κόβουμε τα λουκάνικα μας σε ροδέλες και τα προσθέτουμε στο τηγάνι.
  4. Προσθέτουμε το πλιγούρι και σβήνουμε με λευκό κρασί.
  5. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.

Λαχανικά, Λουκάνικο, Μανιτάρια, Πλιγούρι

  • Φούστανη Αλμωπίας
  • Νομός Πέλλας
Copyright © | Foustanis.gr

Made by anise with love

foustanis Espa